Jubilej Hyundaija
0

Uspješnih deset godina poslovanja

Sarajevo-x.com
Hyundai Auto BH, generalni distributer za Hyundai vozila u BiH, ističe još jednu uspješnu poslovnu godinu Rent a car agencije, koja posluje u okviru kompanije već punih deset godina.

U vrlo teškim vremenima, Hyundai Rent a car agencija uspjela je napraviti rekordne rezultate, što između ostalog uključuje povećanje ponude vozila za najam na preko 100 vozila, otvaranje nove poslovnice u okviru sarajevskog aerodroma, kao i sve veći broj partnerskih ugovora sa pravnim licima.

U proteklim godinama cilj Hyundai rent a car agencije bio je postati jedna od vodećih BH kompanija u ovoj oblasti, te na moderan i efikasan način pružiti kvalitetne usluge i doprinjeti kvaliteti poslovanja kako domaćih kompanija tako i stranih vojnih i diplomatskih misija u Bosni i Hercegovini.

Posvećenost izgradnji i održavanju dugoročnih odnosa sa partnerima i klijentima prepoznao je i španski magazin "Magasine of tourisme, industry and commerce“ iz Madrida dodijelivši agenicji najveće priznanje. Uspješnom poslovanju Hyundai Rent a car agencije svakako doprinosi kvalitet Hyundai vozila, ali i profesionalnost njihovih uposlenika.

Hyundai Rent a Car agencija uz sjedište u Sarajevu, ima dodatne dvije poslovnice, jedna u okviru sarajevskog aerodroma, a druga u okviru autobuske stanice u Mostaru. S obzirom na uspješno poslovanje tokom svih godina, planovi su da se poslovnice otvore i u drugim većim i turistički značajnijim gradovima u BiH. Zanimljivo je da su danas u ponudi agencije svi modeli Hyundaija koji se trenutno nalaze na tržištu.