Redizajnirana verzija
0

U Sarajevu predstavljen Peugeot 206+

Sarajevo-x.com
Pegeot 206+, nasljednik legendarnog Peugeot modela 206, na konferenciji za medije premijerno je predstavljen u Bosni i Hercegovini.

Redizajniranu verziju Peugeota 206 odlikuju i vanjske promjene poput redizajnirane haube, blatobrana, novog nižeg prednjeg panela, rešetki hladnjaka, novih farova i maglenki, novih točkova i ratkapa, te novi donji stražnji panel i nova stražnja svjetla.

Peugeot 206+ je logičnim slijedom zadržao većinu elemenata svog prethodnika, ali su istovremeno sve prednosti i pozitivne osobine još unaprijeđene. Kompaktan, jednostavan za rukovanje, prostran i siguran, model 206+ ima sve bitne odlike za opuštenu i mirnu vožnju.

Zbog štedljivosti i povoljnosti, 206+ ima velike predispozicije da postane konkurentan na tržištu automobila u B2 segmentu.

"Zahvaljujući posebno konkurentnoj cijeni, ali i modernom i elegantnom stilu 206+ je prvenstveno namijenjen mladim ljudima i ženama, odnosno svima onima koji su u potrazi za svestranim automobilom. Zbog svih pozitivnih odlika, za Peugeot 206+ kažu da je potpuno neodoljiv i zbog toga je cijela priča oko 206-ice+ povezana sa čokoladom, kojoj rijetko ko može odoljeti. Od danas se ljubitelji Peugeot vozila u Bosni i Hercegovini, a naročito oni koji su oduševljeni modelom 206, mogu i sami uvjeriti u neodoljivost nove 206-ice+“, istakao je Deniz Bejtula, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog distributera i uvoznika Peugeot proizvoda za BiH.

206+ nastavlja kontinuiran razvoj reprezentativnog modela sa snažnim imidžom i visokim profilom koji je oduševio blizu 6,5 miliona vlasnika odličnim lavovskim izgledom, svojom arhitekturom i inovativnom opremom.

Čak i sa osnovnim promjenama u izgledu, 206+ je dobro opremljen da pruži svu snagu svog prethodnika novoj generaciji vlasnika.