auto
0

U Autocentru Tomić predstavljeni novi BMW-ovi modeli

NINA
Danas je u Autocentru Tomić na Bišću polju u Mostaru održana prezentacija novih modela BMW-a serije 5, BMW-a serije 6 te BMW-a X3.

Prilikom prezentacije zainteresiranima je pružena mogućnost da testiraju neke od navedenih modela kako bi se upoznali s njihovim voznim svojstvima.

“Autocentar Tomić inače je generalni zastupnik i uvoznik BMW-a i Minija za BiH, danas smo u prilici izvršiti promociju naših novih modela”, kazao je tom prilikom voditelj prodaje Žarko Vrljić.

Žarko Vrljić je dodao kako je novi BMW X3 terenski automobil, te da je riječ o automobilu koji je sasvim sigurno vrlo atraktivan za naše područje.

“Inače za BMW X3 specifičan je tzv. X drive pogon koji je po prvi put u takvim automobilima. To je varijabilni pogon na sva četiri kotača koji vozaču daje dodatnu sigurnost i udobnost u vožnji”, naglasio je Vrljić dodajući da je to revolucija u autoindustriji, te da tu inovaciju BMW prvi put izbacuje na tržište.

Također, danas je na Bišću polju promoviran novi model BMW-a serije 6, coupe verzija.

“Ovaj automobil je vrhunac udobnosti i zadovoljstva u vožnji, BMW serije 6 će sasvim sigurno imati svoju klijentelu, a to su ljudi koji žele imati automobil za sportsku vožnju”, kazao je o ovome modelu BMW-a Žarko Vrljić.

Tom prilikom predstavljen je i novi automobil serije 5. Taj BMW-ov model već je dosta poznat od ranije. U Njemačkoj je serija 5 već deset godina uzastopce osvajala nagradu Zlatni volan, što je veliki pokazatelj kvalitete vozila.

“Danas smo u prilici napraviti promociju, također ljudima omogućiti i test vožnju na tim automobilima. Zainteresirani se tako testnom vožnjom mogu upoznati s karakteristikama automobila”, zaključio je Vrljić dodajući da je to jedan od načina približavanja kupcima, kao i mogućnost da se i šira javnost upozna s radom Autocentra Tomić.