auto
0

Toyota će predstaviti 27 vozila na Auto Guangzhou 2006

FENA
Toyota Motor Corporation (TMC) je danas objavila da će prikazati 27 konceptnih i komercijalnih vozila na 4. kineskoj izložbi automobila u Guangzhou (također, poznatoj kao Auto Guangzhou 2006), koja će se održati u Guangzhou međunarodnom konvencijskom i izložbenom centru od 24. do 31. jula.

To je najveći broj vozila koje je Toyota ikada prikazala na izložbi Auto Guangzhou, a ovogodišnji prikaz je istaknut po tome što je prva izložba u kojoj će TMC sudjelovati od početka proizvodnje u tvornici Guangzhou Toyota Motor Co. Ltd (GTMC) te će biti prikazani proizvodi dvije Toyotine podružnice – FAW Toyota Motor Sales Co., Ltd. (FTMS) i GTMC, kao i Lexus proizvodi.

Na danas održanoj tiskovnoj konferenciji, izvršni potpredsjednik TMC-a Yoshimi Inaba, je rekao: "Ove godine, počeli smo s proizvodnjom modela Camry s najvišom razinom kvalitete na svijetu u modernoj tvornici u Guangzhou te je jako dobro prihvaćen od strane kupaca. Toyota se nada skromno pridonijeti uravnoteženom razvoju automobilskog društva u Kini, preko raznih proizvoda kao i preko ekoloških i sigurnosnih inicijativa."

Toyota će prikazati široku gamu proizvoda s fokusom na nova vozila, uključujući Camry, koji je pogon GTMC počeo proizvoditi ove godine, kao i redizajnirane modele RAV4 i Previa (u Japanu poznat kao Estima), i modele Lexus ES350 i IS300. Konceptna vozila, koja se po prvi put prikazuju u Kini, će uključivati model Fine-T*, koji posjeduje ekološke performanse zbog hibridnog pogona s gorivim ćelijama i lakoću pokretanja preko nezavisne kontrole pogona na četiri kotača i mehanizma upravljanja s velikim kutom okretanja te predstavlja Toyotinu viziju inovativne evolucije automobila.

Toyotin štand će, također, uključivati ekološku i sigurnosnu zonu, u kojoj će biti prikazan presjek modela Prius i karambolirani Reiz (u Japanu poznat kao Marx X). Bit će postavljeni uređaji sa zaslonima osjetljivim na dodir, na kojima će se objašnjavati Toyotina GOA (Global Outstanding Assessment) sigurnosna struktura za zaštitu od sudara i predstavljati druge Toyotine napredne ekološke i sigurnosne tehnologije.