Hyundai sponzor koncerta
0

Tony Cetinski u Santa Feu

Sarajevo-x.com
Tony Cetinski, jedna od najvećih zvijezda pop muzike u regionu, održat će 4. decembra ove godine veliki solistički koncert u sarajevskoj Zetri. Jedan od glavnih sponzora velikog spektakla biti će i Hyundai Auto BH, generalni distributer Hyundai vozila za Bosnu i Hercegovinu.

"Tony je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, a mi u Hyundaiju se trudimo da budemo uz značajne događaje, stoga nam nije bilo teško pronaći zajednički interes sa organizatorima koncerta. Hyundai je i do sada bio uz velike, a taj trend će se svakako i nastaviti. Nadamo se da će svi posjetioci uživati u neponovljivim hitovima Tonya Cetinskog, velikog prijatelja Sarajeva", izjavio je Mustafa Čopelj, marketing i PR menadžer Hyundai Auto BH.

Tako je u okviru Hyundaijevog sponzorstva ovog koncerta, na korištenje Tonyju Cetinskom i njegovoj ekipi ustupljen atraktivni SUV Santa Fe.

Hyundai se, kako na globalnom tako i na lokalnom nivou, trudi sponzorisati važne događaje. Kao takav, Hyundai se širom svijeta ističe kao vodeći sponzor najvećih sportskih i kulturnih događaja.