auto
0

Svečana ceremonija u novom prodajno servisnom centru Hyundaija u Sarajevu

Klix.ba
Nakon predstavnika medija koji su prvi imali priliku da posjete novi prodajno servisni centar, Hyundai Auto BH je upriličio i zvaničnu ceremoniju otvaranja za sve svoje prijatelje i ljubitelje ove marke.

Svi prisutni imali su priliku da pogledaju i obiđu cjelokupni centar, a poseban naglasak stavljen je na servis koji je jedan od zasigurno najmodernijih i najopremljenijih servisa Hyundaija u Evropi.

Pored predstavnika Hyundaija iz regionalnih centara, mnogobrojnih gostiju koji su došli iz drugih evropskih zemalja, predstavnika medija, eminetnih ličnosti sa političke i poslovne scene, ovu svečanost učinili su posebnom predstavnici Hyundai Motor Company Europa, gosp. Steve Jung i gosp. Kim.

Predstavnici Hyundaija također su se obratili gostima i istakli koliko cijene i poštuju investiciju Hyundai Auto BH u ovim teškim i kriznim vremenima. Istakli su da sa ovim centrom Hyundai Auto BH može stajati rame uz rame sa svakim prodajno servisnim centrom u Evropi, te da isti pokazuje Hyundai u pravom svjetlu kao moderni premium brend. Kao zaključnu riječ gosp. Steve, generalni menadžer za marketing Hyundai Europe rekao je da Hyundai ne želi da bude najprodavaniji već najcjenjeniji brend, brend koji će u svakom momentu ispuniti i prevazići očekivanja svojih kupaca.

Nakon presjecanja vrpce, i obraćanja direktora Hyundai Auto BH Mirze Juzbašića, te drugih eminentnih gostiju, isti su imali priliku da krenu u obilazak cjelokupnog objekta, servisa i svih pratećih sadržaja. Tokom cijele večeri gosti su imali priliku da gledaju virtualnu prezentaciju objekta, pa tako da i oni koji nisu krenuli u obilazak, sa svog mjesta mogli su vidjeti sve njegove detalje na velikom ekranu.

Vezani članci