auto
0

SuperBešlić novo lice Škode

Sarajevo-x.com
Nova Škoda Superb od danas se veže uz ime jednog od najprepoznatljivijih estradnih umjetnnika u Bosni i Hercegovini ali i šire - Halida Bešlića. On je danas na konferenciji za novinare predstavio potpisani ugovor sa kompanijom ASA-Auto, ekskluzivnim uvoznikom i distributerom Škoda vozila za tržište BiH.

"Prijateljstvo sa Halidom Bešlićem traje već dugo godina, a u ovom trenutku govorim i o prijateljstvu dva bh. superbrenda. Naša grupacija prepoznata je kao superbrend u poslovnom svijetu, a Halid je sigurno jedan od najpopularnijih pjevača današnjice sa 17 albuma u tridesetogodišnjoj muzičkoj karijeri. To je svakako jedan od razloga zbog kojeg smo se odlučili na partnerstvo Škode i Bešlića. Povezavši super Bešlića i Škodu Superb dobili smo SuperBešlić“, izjavio je Nihad Imamović, generalni direktor ASA Holdinga tokom potpisivanja ugovora o suradnji sa ovom bh. muzičkom zvijezdom.

Karakteristike nove Škode Superb poput sportsko dinamičnog izgleda, elegancije, ali i visokog stepena komfora sa garancijom sigurnosti, ali i brojka od 126.000 proizvedenih modela Superba od 2001. godine potvrđuje da svojom prisutnošću na tržištu opravdava značenje svog imena.

Izjavivši da ovu Grupaciju doživljava kao svoju firmu, Halid Bešlić je dodao da "njen uspjeh predstavlja uspjeh sviju nas”.