auto
0

STARline u subotu predstavlja Mercedes Benz modele

Klix.ba
Kompanija STARline d.o.o. direktni ugovorni partner Daimler AG za Bosnu i Hercegovinu, u subotu 19. jula, 2014. od 10 sati i 30 minuta ispred sarajevske Katedrale održat će promociju vozila Mercedes-Benz.

Svi zainteresirani će imati priliku na licu mjesta uvjeriti se u udobnost i performanse izloženih vozila E-klase, M-klase i B-klase, te se informirati o najaktuelnijoj ponudi i novitetima kada su u pitanju ova vozila. Posebno zanimljive informacije STARline je pripremio o uslovima kupovine pomenutih modela i kapacitetima ovlaštenog servisa za sva Mercedes-Benz vozila.

Na ovaj način građanima se želi približiti djelovanje i specijalna ponuda STARlinea te pružiti prilika da iz prve ruke saznaju zašto je Mercedes-Benz u kategoriji premium brenda u automobilskoj industriji.

"STARline se želi približiti postojećim i potencijalnim klijentima i predstaviti im najjednostavniji put do popularne «zvijezde», te upoznati sa prednostima ovlaštenog servisa koji ima sve potrebne kapacitete da na najbolji način brine o vašem Mercedes-Benz vozilu", ističu u STARlineu.

"Subotnjom promocijom Mercedes-Benz vozila želimo unaprijediti našu komunikaciju sa svim zainteresiranim kupcima i omogućiti svima koji nas posjete ispred Katedrale jedinstveno Mercedes iskustvo. Svi su pozvani!", poručili su iz STARlinea. Promocija će trajati do kasnih večernjih sati.