auto
88

Starline predstavio nove Mercedes-Benz modele u Sarajevu

Klix.ba
Foto: E. H./Klix.ba
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
Kompanija STARline d.o.o. ovlašteni Mercedes-Benz partner za Bosnu i Hercegovinu u subotu ispred sarajevske Katedrale održao je zanimljivu promociju najnovijih Mercedes-Benz automobila.

Svi zainteresovani mogli su razgledati nove modele ove marke, te uživo provjeriti udobnost i luksuz predstavljenih modela E-klase, GLC, C-klase i C Coupe. Također, iz komercijalnog programa predstavljen je Mercedes-Benz Vito, a predstavljena je i potpuna aktuelna ponuda komercijalnog programa ove marke uz informacije o uslovima kupovine svih predstavljenih modela.

Iz Starlinea su za ovu priliku spremili i posebnu akciju. Tako su na promociji djelili letke, a svako ko donese taj letak u Starline u Vogošći za vrijeme trajanja promocije ostvaruje pogodnost i popust od 20% na punjenje klime kao i besplatan pregled vozila u 20 kontrolnih tačaka.

Iz STARlinea su istakli kako su u prilici da brže i pouzdanije isporučuju najnovija vozila marke Mercedes-Benz, a postojećim vlasnicima omogućavaju postprodajnu podršku kroz ovlašteni servis opremljen najsavremenijom opremom u kojem radi stručno i od Mercedesa certificirano osoblje. Također, STARline ima i riješeno pitanje redovnog snabdijevanja originalnim rezervnim dijelovima.