Minimalna potrošnja
0

Specijalna ponuda Peugeot dostavnih vozila

Sarajevo-x.com
Jedan od najjačih aduta za borbu protiv svakodnevnog povećanja cijena goriva krije se u srcu svakog modela iz bogatog Peugeot dostavnog programa.

Vozači Peugeot dostavnih vozila ne moraju biti zabrinuti za povećanje cijena goriva, jer su Peugeot HDi motori uz potrošnju već od 3,8 litara na 100 km (potrošnja za Bipper 1.4 HDi na otvorenom putu) jedan od najefikasnijih alata sniženja troškova.

"Kroz specijalnu ponudu Peugeot dostavnih vozila poslovnim ljudima želimo dati što bolje uslove za pokretanje, razvijanje i napredovanje biznisa. Povoljne cijene uz činjenicu da Peugeot dostavna vozila imaju izuzetno nisku potrošnju goriva zaista su dobre pretpostavke za jednu potpuno drugu i uspješnu dimenziju ekonomičnog poslovanja", istakao je Deniz Bejtula, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog distributera i uvoznika Peugeot proizvoda za BiH.

U sklopu specijalne ponude Peugeot Bipper HDi je dostupan po cijeni od 17.420 KM, Partner Origin HDi po cijeni od 16.990 KM, Novi Partner HDi po 19.790 KM, dok je cijena Expert-a HDi u sklopu specijalne ponude 25.860 KM, a Peugeot Boxer-a HDi 29.990 KM.

Više informacija o specijalnoj ponudi možete naći kod svih ovlaštenih Peugeot koncesionara.