auto
0

Škoda u Sarajevu u novom ruhu

Klix.ba
Ljubitelji Škode, jednog od najvećih brendova, kada je u pitanju auto-industrija, u budućnosti će imati priliku vidjeti automobile ove kompanije u BiH u jednom sasvim novom ruhu, koje podrazumijeva i nove ljude, okupljene oko ovog uspješnog brenda.

Bunjo d.o.o., firma koja je poznata po zastupništvu brendova Renault i Dacia, prerasta u grupaciju, te postaje i ovlašteni Škoda partner, a građanima Bosne i Hercegovine će konstantno biti na usluzi kada je u pitanju kupovina, servisiranje i održavanje vozila marke ŠKODA.

Nova firma Triab d.o.o., nalazi se na staroj adresi Renaulta i Dacie (Bare-Šip) i poslovat će iz objekta prilagođenog najnovijim Škoda standardima.

"U ponudi imamo sedam-osam novih modela Škode, počevši od nove Octavije, zatim Škode Rapid, te standardnih modela Fabia City Go, Yeti... Ipak, bitnije od toga je pomenuti da nudimo prodaju originalnih rezervnih dijelova, originalne dodatne opreme i lakirnicu s najnovijim standardima. Na raspolaganju je i servis u kojem je moguće obaviti servisiranje automobila u garantnom i vangarantnom roku, a sve to uz osposobljeni i školovani kadar, koji je garant profesionalnog i korektnog pristupa za sve kupce", naglasio je Bunjo, te pozvao sve zainteresovane i potencijalne kupce da posjete novootvoreni autocentar u Alipašinoj bb.

Na kraju, uz sve navedeno, Škoda je otvorila i novih 20 radnih mjesta, što je itekako bitno naglasiti, s obzirom na veoma teške uvjete u kojima se nalazi naša privreda, te na stopu nezaposlenosti.

"Nama su ljudi i njihova sigurnost, uvijek na prvom mjestu", istakao je Bunjo.