auto
0

Škoda širi ponudu za paket opreme Monte Carlo

Klix.ba
Zbog velikog interesovanja potencijalnih kupaca u Škodi su donijeli odluku da svoj atraktivan paket opreme Monte Carlo, koji je prvi put predstavljen na Fabiji, ponude i uz modele Citigo i Yeti.

Već početkom jeseni paket će biti dostupan i uz model Rapid Spaceback. Citigo Monte Carlo izvana je prepoznatljiv po aplikacijama na bokovima karoserije, crnim karoserijskim detaljima i posebnim 15-inčnim aluminijskim felgama.

Tu su i naglašeno tonirana stakla, kao i sportski ovjes uz koji je visina automobila smanjena za 15 milimetara. Unutrašnjost karakteriše trokraki sportski upravljač obložen kožom, dvobojni tepisi, posebne obloge vrata, crna obloga krova i izraženije profilisana sjedišta.

Škodin popularni crossover Yeti u ediciji Monte Carlo opremljen je i bixenon svjetlima, drugačijim odbojnicima i tamnim 17-inčnim aluminijskim felgama.

Pored posebnih dekorativnih detalja u unutrašnjosti, automobil je također dobio sportska sjedišta, a tu su i papučice od nehrđajućeg čelika. Baziran na paketu opreme Ambition, Yeti Monte Carlo nudit će se sa tri benzinska i tri dizelska motora.