Akcija "Sedmica darovanja"
0

Sigurno kroz zimu sa Chevroletom

Sarajevo-x.com
Chevrolet pomaže svojim kupcima da se pripreme za zimske uvjete vožnje putem akcije „Sedmica darovanja“, a koja predstavlja ekskluzivni program za vjerne kupce i vlasnike automobila Chevrolet i Daewoo, saopšteno je iz Chevroleta.

Svi se na ovaj ili onaj način moramo pripremiti za dolazak zime, ali jednako moramo pripremiti i svoje automobile za dolazak hladnijih dana kako bismo sigurno prebrodili zimsko doba.

Chevrolet nastoji svojim kupcima kontinuirano pružati najbolju uslugu pa je upravo kako bi im pomogao da što bolje pripreme automobile za zimu pokrenuo program „Sedmica darovanja“.

Tokom posebnog perioda darovanja koji će trajati od 2. do 15. novembra 2010. godine Chevrolet poziva sve vlasnike automobila Chevrolet i Daewoo u svoje prodajne salone na provjeru stanja automobila i pripremu za zimske uslove vožnje.

Svim zainteresiranima će biti ponuđen zimski pregled vozila za samo 1 KM te 20% popusta na određene rezervne dijelove poput filtera klime, filtera zraka, filtera goriva, disk pločica. Chevrolet je također pripremio mali poklon, pa svim posjetiocima daruje toplu rukavicu za čišćenje snijega.

Dok će se vozilo servisirati, vlasniku će biti ponuđena testna vožnja novih Chevroletovih modela i razne korisne informacije o trenutnoj i budućoj ponudi.