auto
0

Renault i Dacia organizuju besplatan pregled automobila u BiH

Klix.ba
Povodom velikih akcija i sniženja na izuzetno atraktivnim modelima, Renault i Dacia uvoznik Bunjo d.o.o. odlučio je napraviti prezentaciju vozila u nekim od gradova Bosne i Hercegovine.
Prezentacija ili karavan sa Renault i Dacia vozilima će krenuti iz Sarajeva, tačnije ispred Katedrale, a nakon toga karavan nastavlja svoj put: Visoko (8.septembar), Goražde (15.septembar), Konjic (22. septembar) i zatvara se na lokaciji gdje je i počeo, u Sarajevu ispred Katedrale (28. i 29. septembar).

Koncept karavana je zamišljen tako da svi zainteresovani mogu izabrati model i dobiti adekvatne informacije i probnu vožnju. Poklon svim vjernim kupcima Renaulta i Dacije je besplatan pregled i dijagnostika njihovog ljubimca.

Svi posjetioci imati će priliku dogovoriti probnu vožnju u jednom od Renaultovih vozila: Megane, Fluance, Laguna Coupe ili Koleos 4x4.
Ljubitelji Dacije moći će uživati u modelima Stepway i Duster 4x4.

Kako kažu iz fime Bunjo d.o.o. cilj karavana je da kupci dobiju priliku dodatno se upoznati sa svojim potencijalnim ljubimcem. Za sve dodatne informacije o modelima vozila i aktuelnim super povoljnim cijenama, stoji vam na raspolaganju ljubazno osoblje firme Bunjo d.o.o.