Za sretna i bezbrižna putovanja
0

Renault Assistance na usluzi

Sarajevo-x.com
Stiglo je vrijeme praznika i putovanja, stoga Renault podsjeća vlasnike svojih automobila u Bosni i Hercegovini, a koji se nalaze u garantnom roku, na jedinstvenu uslugu besplatne pomoći na cesti, uz koju putovanje Renault automobilom postaje bezbrižno i oslobođeno nepotrebnog stresa.
U slučajevima kada vozilo ostane u nepokretnom stanju zbog kvara kao posljedice tvorničke greške, koju pokriva opšta Renault garancija ili zbog kvara kao posljedice greške za koju je odgovoran vozač, sve što treba jeste pozvati Renault Assistance besplatan telefon 0800 202 66 u Bosni i Hercegovini, odnosno +387 33 261 261 iz inostranstva. Usluga je dostupna 24 sata na dan, 365 dana u godini na svim evropskim cestama.

Za sve kvarove, koji su posljedica tvorničke greške, koju pokriva opšta Renault garancija, Renault Assistance nudi popravak na licu mjesta ili vuču vozila do ovlaštenog servisa, pri čemu vozač i njegovi saputnici imaju pravo na nastavak putovanja ili povratak u mjesto stanovanja odgovarajućim prevoznim sredstvom.

Ukoliko je za popravak vozila potrebno više od šest sati ili ga je nemoguće popraviti u toku dana, dostupna je i opcija besplatnog korištenja zamjenskog vozila ili smještaja.

Za sve kvarove, koji su posljedica greške za koju je odgovoran vozač, Renault Assistance nudi uslugu besplatnog popravka na mjestu nastanka kvara, odnosno besplatnu vuču do najbližeg Renault servisa, u slučaju da popravak nije moguće izvršiti na licu mjesta.

Renault Assistance je dostupan u sljedećim evropskim državama: Andora, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Češka, Danska, Finska, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Monako, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, San Marino, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španija, Švedska, Švicarska i Velika Britanija.

Usluga Renault Assistance se odnosi i na vlasnike Dacia automobila.