auto
0

Redizajnirana verzija Peugeota 407

Sarajevo-x.com
Peugeot predstavlja redizajniranu verziju modela 407 koji postavlja nova mjerila u svojoj klasi. Temeljito osmišljen i snažno oblikovan pomiče granice i otkriva novu dimenziju putovanja.

Novi Peugeot 407 pruža prvoklasni užitak i komfor pri vožnji kao i sveobuhvatnu sigurnost za sve putnike.

Vrhunske vozne osobine 407-ice i dalje su dostupne uz visok nivo aktivne i pasivne sigurnosti što dokazuje i testiranje ovog modela na EuroNcap testu sigurnosti putnika gdje je Peugeot-u 407 dodijeljeno 5 zvjezdica za sigurnost odraslih putnika.

Prednji dio odlikuje redizajnirana maska, dok je u potpunosti redizajniran i novi stražnji branik. Prednji farovi su u obliku badema, dok su stražnji farovi su kompletno preoblikovani i daju potpuno novi originalan izgled automobila i po danu i po noći. U kombinaciji sa zrelošću, unapređenja na novom modelu 407 pružiće dugoročnu osnovu za praktičnost, udobnost i dobru vožnju koju ovaj automobil može ponuditi svim svojim korisnicima.

Novi Peugeot 407 sa motorom 2.0 HDi 140 KS i izuzetno bogatim paketom opreme Premium, uz metalik boju, xenon svjetlima i alarmom po cijeni od 45 990.0 KM već je u ponudi kod svih ovlaštenih Peugeot koncesionara u BiH.

Poboljšani akustički komfor, vrhunska udobnost i nova oprema samo su još neki od razloga odabira 407-ice. Peugeot 407 do sad je proizveden u više od 800.000 primjeraka i komercijalizovan u gotovo 130 zemalja širom svijeta.