auto
77

Provjera Mercedes-Benz vozila i servis klima uređaja po fiksnoj cijeni ili besplatno uz servisne radove

Savršena priprema za ljeto i sezonu godišnjih odmora podrazumijeva i provjeru ispravnosti automobila i održavanje klima uređaja. Kako bi svi vlasnici Mercedes-Benz vozila spremno dočekali novo godišnje doba, STARline Sarajevo pripremio je posebnu ljetnu servisnu akciju.

Stručno servisno osoblje ovog ovlaštenog Mercedes-Benz partnera obavit će provjeru, dopunu i dezinfekciju klima uređaja, te provjeru vozila u 25 kontrolnih tačaka, po posebnoj cijeni od 50 KM ili besplatno uz obavljene servisne radove.

Ukoliko se pregledom ustanove određeni nedostaci na vozilu, u sklopu servisne akcije STARline će odobriti i poseban popust na odgovarajuće dijelove i radne sate. Posebno atraktivan popust od 15 posto predviđen je za zamjenu seta remen kaiša i dijelova na kočionom sistemu.

Ispravan klima uređaj od suštinskoj je značaja na visokim ljetnim temperaturama. Provjera i dopuna klima uređaja osigurava ispravnost i savršeno tehničko stanje, dok se čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice, i riješava problem neprijatnog mirisa.

Sigurna i bezbrižna ljetna putovanja osigurat će provjera ispravnosti vozila po kontrolnim tačkama propisanim od strane Mercedes-Benza. Ovaj pregled obuhvata opštu provjeru vozila pomoću dijagnostičkog uređaja, kontrolu prednjeg i zadnjeg trapa, akumulatora, guma, kočionog sistema i sistema oslanjanja, provjeru svjetlosne signalizacije i uređaja za čišćenje vjetrobranskog stakla, te kontrolu nivoa i stanja tečnosti (motorno i servo ulje, kočna, rashladna i tečnost za pranje stakla).