Konačno mogu imati sve
0

Promotivne cijene i značajne uštede u Hyundaiju

Sarajevo-x.com
Hyundai Auto BH, generalni zastupnik za Hyundai vozila u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa ovlaštenim prodavcima pokrenuo je novu prodajnu kampanju sa dodatnim pogodnostima za kupce pod nazivom "Konačno mogu imati sve".
Akcija podrazumjeva promotivne cijene, odlične uslove finansiranja i privlačni program brige za kupce na tržištu za tri Hyundai modela - i10, ix20 i i30.

"Uz promotivne cijene i značajne popuste ovaj put kupcima nudimo dodatne pogodnosti - najbolje uslove finansiranja i najbolji program brige za kupce na tržištu. Dakle slogan "Konačno mogu imati sve" u potpunosti odgovara uslovima koje kupci u ovoj akciji mogu dobiti od Hyundaija. Akcija je vremenski organičena do isteka zaliha, stoga pozivamo sve zainteresovane da posjete Hyundai salone i iskoriste pogodnosti." - izjavio je Mustafa Čopelj, marketing i PR menadžer Hyundai Auto BH.

Najbolji uslovi finansiranja podrazumjevaju kredit bez učešća, i to otplatu do 84 mjeseca, bez žiranata (do 30.000 KM), kamatnu stopu od 7,39% i kasko osiguranje gratis.

Program brige za kupce podrazumjeva petogodišnju besplatnu brigu i to: pet godina garancije, pet godina pomoći na cesti i pet godina preventivnih pregleda u Hyundai servisima.