Popularna Hyundai "servisna klinika"
0

Pripremite Vaš Hyundai za zimu

Sarajevo-x.com
U periodu od 31.10. do 12.11.2010. Hyundai Auto BH u saradnji sa ovlaštenim servisima organizuje zimsku servisnu akciju pod nazivom „Hyundai klinika“. Na ovaj način ovlašteni Hyundai servisi žele Hyundai vozačima omogućiti da uz znanja Hyundaijevih stručnjaka produže radni vijek svog automobila i ujedno dodatno uštede kupovinom i zamjenom bilo kojeg rezervnog dijela vozila.
Servisna akcija uključuje pregled Hyundai vozila po preporučenoj „Kontrolnoj listi“, 20% popusta na potrošni materijal i dodatnu opremu, kao i 15% popusta na sve ostale rezervne dijelove.

Da bi učestvovali u zimskoj servisnoj akciji i iskoristili sve pogodnosti vlasnici Hyundai vozila treba da zakažu termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i posjete servis u zakazano vrijeme.

„Hyundai klinika“ je potvrda brige Hyundaija o zadovoljstvu svojih kupaca. Hyundai podsjeća da je ugradnjom samo originalnih rezervnih dijelova u ovlaštenim Hyundai servisima moguće ostvariti pravo na garanciju na ugrađene dijelove i radove od 20.000 km ili jednu godinu dana. Ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Hyundai će zadržati besprijekoran kvalitet.

Kao što je poznato, Hyundai je vlasnik više priznanja za zadovoljstvo kupaca, koje je uvijek na prvom mjestu. Uz to, Hyundai je prema ocjeni čuvenog auto časopisa Auto Bild najkvalitetnija marka u 2010. godini.