auto
0

Potpuno novi Nissan.ba za ljubitelje vozila u BiH

Sarajevo-x.com
Nissan je za ljubitelje svojih vozila u Bosni i Hercegovini, predstavio potpuno novu Internet stranicu <a href="http://www.nissan.ba/">Nissan.ba</a>, koja je, pored veće preglednosti i informativnosti, postala i mnogo jednostavnija za korištenje.

Nova, sadržajnija Internet stranica, osjetno proširuje i poboljšava online komunikaciju sa svim postojećim i budućim korisnicima Nissanovih usluga u Bosni i Hercegovini.

Na njoj se mogu pronaći detaljne informacije o cijenama, opremi i tehničkim karakteristikama, a opis i detalji svakog vozila sada su dostupni i u formi video materijala.

Stranica također sadrži i detaljne podatke o Nissan prodajno-servisnoj mreži u Bosni i Hercegovini, posebnim ponudama, Nissan Assistance usluzi pomoći na cesti, a tu su i mini sajtovi za pojedine modele.

Nova je stranica i komunikativnija, jer je sada pomoću elektronskog obrasca moguće naručiti brošuru vozila. Novi Nissan.ba po prvi put sadrži i konfigurator vozila, koji pomaže da posjetioci sami “slože” svoj automobil prije samog odlaska u Nissanov salon.

Posjetite novi Nissan.ba i saznajte sve što vas interesuje o Nissanu.

Vezani članci