Bolja povezanost sa ljubiteljima u BiH
0

Peugeotova online komunikacija za 2011. godinu

Sarajevo-x.com
Na druženju sa novinarima Peugeot je predstavio nove kanale komunikacije preko kojih od sada dodatno želi biti dostupan za sve fanove automobila, Peugeot vozače i kupce i na taj način razmjenjivati mišljenja i savjete sa ljubiteljima “Lava” širom BiH.
“Nakon što smo prošle godine organizovali Peugeot Road Show u 5 bh. gradova dodatno smo shvatili koliko nam je značajno da se upoznamo sa ljudima koji voze ili vole Peugeot i da s njima razgovaramo i čujemo njihove komentare. Nažalost nemamo mogućnosti da posjetimo sve gradove ali mislimo da ćemo preko online komunikacijskih kanala imati priliku da komuniciramo sa našim korisnicima jedan na jedan, da pokušamo odgovoriti na njihova pitanja i da čujemo njihove savjete. Želimo biti još dostupniji nego do sada i omogućiti potpunu interakciju preko Facebook- a ili Twitter-a kao i obezbijediti uvijek brz i kvalitetan odgovor. Nadamo se da će ovo biti i dobar način da se ljubitelji Peugeot brenda širom BiH uvežu i da ovaj prostor iskoriste za dijeljenje savjeta i iskustava”, istakao je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Svi ljubitelji automobila će od sada moći da aktivno komuniciraju sa predstavnicima Peugeot-a preko Facebook stranice “Peugeot BiH” i Twitter naloga “Peugeotbih”. Peugeot i na globalnom nivou poklanja pažnju online komunikaciji, te je nedavno osvojio i prestižno Qualiweb 2010 priznanje za kvalitet online odnosa sa kupcima.

Također, za redovno obavještavanje Peugeot je posjetiocima svoje zvanične stranice u BiH omogućio i prijavu na Newsletter, u kojem su ponuđene sve važne informacije za vlasnike i kupce Peugeota u BiH.