auto
5

Peugeot tradicionalno uz Jazz Festival

Klix.ba
Peugeot u BiH će sedmu godinu zaredom biti oficijelno vozilo Jazz Fest-a Sarajevo koji će se održati od 04. do 09. novembra u Sarajevu.
  1. Jazz Fest će okupiti svjetske jazz zvijezde te uz Peugeot, muzičarima festivala omogućiti sigurnu i udobnu vožnju tokom njihovog boravka u Sarajevu.

"Jazz Fest Sarajevo smatramo jednom od najkvalitetnijih kulturno-muzičkih događaja u Bosni i Hercegovini i sretni smo što smo već sedmu godinu uz ovu manifestaciju i što nastavljamo sa spajanjem elegancije i kulture. Svim gostima Jazz Festivala ćemo obezbijediti sigurnu i ugodnu vožnju a naša dugogodišnja saradnja govori o prepoznatljivsti kvaliteta, stila, udobnosti Peugeot vozila od strane organizatora“, istakao je Danijel Despotović, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Za udobnu vožnju učesnika pobrinuće se prepoznatljivi Peugeot putnički modeli 208, Novi 308 i Novi 508, koji je nedavno zvanično predstavljen bh. javnosti, te Peugeot Boxer u kombi verziji.