Poklon za 8. mart
2

Petrol specijalni popusti za dame vozače

Klix.ba
Petrol BH Oil Company, u okviru promotivnih aktivnosti za 8.mart – Međunarodni Dan žena, će u periodu od 05.03. do 10.03.2013. godine i u saradnji sa BIHAMK-om, provesti akcijsko sniženje BIHAMK članarine za sve dame vozače.
Paketi koji su na ponudi su BIHAMK START, po sniženoj cijeni od 25,00 KM (eks. 29,85 KM), BIHAMK CLASSIC - 30,00 KM (eks. 35,10 KM) i BIHAMK PLUS – 60,00 KM (eks. 70,20 KM). U navedene cijene je uračunat PDV. Podsjećamo da će sve ženske osobe vozači također ostvariti i pogodnost u skladu s kojom imaju pravo na popust od 0,05KM/po litri goriva.

"Sigurnost naših kupaca na putu je uvijek na prvom mjestu uz kvalitet usluga i usmjerenost prema kupcu pa je logično da na Međunarodni Dan žena želimo posvetiti specijalnu pažnju našim damama. Statistički podaci pokazuju da u BiH ima ukupno 35% ženskih osoba vozača kojima želimo učiniti putovanje što ugodnijim. Naravno, na sam 8. mart svaka dama će imati dodatni znak pažnje na našim benzinskim pumpama,“ riječi su kojima je gosp. Aleksandar Malahovsky, direktor Petrol BH Oil Company d.o.o. najavio promotivnu aktivnost iz ove kompanije.

S obzirom da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora) te cijeloj Evropi, dame koje se odluče učlaniti u BIHAMK u navedenom akcijskom periodu mogu pristupiti članstvu na bilo kojoj od 37 benzinski pumpi Petrol BH Oil Company širom Bosne i Hercegovine.

Petrol benzinske pumpe su jedinstveno mjesto gdje osim goriva vrhunskog kvaliteta kupci i posjetioci mogu predahnuti od putovanja i obaviti poslovne obaveze, provjeriti ispravnost svog ljubimca, a od sada i osigurati potpunu bezbjednost putem učlanivanja u BIHAMK.