Peugeot
0

Otvoren Verano Motors Blue Box

Sarajevo-x.com
Uz prisustvo preko 250 zvanica, poslovnih partnera, medija i prijatelja, 14. maja u Banjaluci svečano je otvoren Verano Motors Blue Box, najveći Peugeot prodajno-servisni centar u Bosni i Hercegovini.

U luksuzno dizajniranom prodajnom salonu izložena su sva vozila iz Peugeot game, a Blue Box nudi i sve oblike servisiranja vozila kao i brzi servis sa 6 operacija bez prethodne najave. Vrijeme do završetka servisa možete provesti u kafeteriji ili besplatnom internet kutku, dok se vaša djeca igraju u prostoru specijalno opremljenom za njih.

„ Do ovog za nas izuzetno značajnog trenutka i uspjeha došli smo zahvaljujući najprije našim klijentima koji su nam u proteklih osam godina ukazali svoje povjerenje i davali podršku. Verano Motors Blue Box je samo još jedan od načina da im se zahvalimo još profesionalnijom i kvalitetnijom uslugom i da njihovu posjetu našem centru učinimo što ugodnijom i zadovoljnijom“ istakao je Slađenko Galić, direktor Verano Motors Banja Luka.

Otvaranju najvećeg Peugeot Blue Boxa u BiH prisustvovao je i Jose Cavanillas, regionalni menadžer Peugeota, ističući da je jednoj međunarodnoj kompaniji, kao što je Peugeot, koja djeluje u više od 140 zemalja svijeta, obaveza da konstantno radi na poboljšalju svojih proizvoda, dizajna, kvaliteta, inovacije i svojih usluga klijentima, istovremeno vodeći računa o zaštiti okoline i poštujući ekološke standarde.

Svečanosti ovog događaja doprinjeli su obraćanje i čestitke gradonačelnika Banjaluke Dragoljuba Davidovića koji je istakao kako mu je drago što je Banjaluka dobila jedan izuzetno atraktivan i funkcionalan centar sa profesionalnom uslugom, dodajući čestitke i podršku gospodinu Galiću i Verano Motorsu na izuzetnom uspjehu u želji da i u budućnosti tako nastave.

Najveći Blue Box u BiH, zajedno sa prostorom za parking, prostire se na površini od 3147 m² . U sklopu Verano Motors Blue Box-a smješten je moderni prodajni salon, prodavnica rezervnih dijelova i servis vozila za dijagnostiku, mehaniku i elektriku. Verano Motors Blue Box nalazi se u Subotičkoj ulici, na samom ulazu u Banjaluku.