Specijalna ponuda
0

Osvježeni Peugeot 207 stigao na bh. tržište

Sarajevo-x.com
Najprodavaniji i najtraženiji Peugeot u kategoriji malih vozila, model 207, stigao je na bosanskohercegovačko tržište u svom osvježenom izdanju.

Kralj gradskih ulica u redizajniranom ruhu lansiran je u sve tri karoserijske izvedbe : hatchback, SW i CC.

Izmjene na eksterijeru uključuju izmjenu prednjeg dijela automobila, nove karoserijske boje, dekorativne hromirane detalje i nova stražnja svjetla s LED diodama koja dolaze s modelima hatchback i CC.

Unutrašnjost dolazi s više dekoracija i detalja koji naglašavaju kvalitet, komfor i dinamiku. Instrument tabla je dizajnirana modernije i privlačnije.

Osim stilskih promjena, novi 207 dolazi s redukovanom potrošnjom goriva i smanjenim emisijama štetnih gasova za sve nove modele. Novi modeli su ekonomičniji zbog smanjenja aerodinamičkog otpora, dorađenog rada motora i nižeg koeficijenta trenja, zbog čega su emisije CO2 redukovane čak i do 99 g/km. Svi novi pogonski motori zadovoljavaju Euro 5 standard o štetnim emisijama, a ugrađen je i indikator za promjenu stepena prenosa kod modela s ručnim mjenjačem.

Novi Peugeot 207 takođe dolazi i s širokim rasponom standardne opreme radi povećanja komfora, ugodnije vožnje i boljih sigurnosnih karakteristika.

Osvježena 207-ica bi trebala nastaviti s uspjehom prethodnika i s mjestom pozicije najprodavanijeg evropskog automobila u klasi malih gradskih vozila, koje Peugeotov model 207 drži još od 2007. godine do danas.

Peugeot 207 SW i SW Outdoor, atraktivni i praktični modeli, su pravi odabir za vozače koji su u potrazi za avanturom, a 207 CC, najomiljeniji cabriolet, koji u novom izdanju odiše sa još više atraktivnosti i ostaje prepoznat kao sigurno, elegantno i dinamično vozilo.

U BiH u toku je specijalna ponuda za novi 207, a svi zainteresovani više informacija mogu dobiti kod svih ovlaštenih Peugeot koncesionara.