Nova akcija za Hyundai i30
0

Oprema bez doplate, cijena bez konkurencije

Sarajevo-x.com
Za mjesec maj Hyundai Auto BH u saradnji sa prodajnom mrežom u Bosni i Hercegovini pripremio je posebnu ponudu za najprodavaniji model Hyundai i30. Riječ je o ponudi koja je od strane Udruženja auto novinara proglašena najboljom na tržištu, Hyundai i30 Best Buy 2011.

"Novom ponudom mi u Hyundaiju želimo ukazati na neke važne karakterstike pri kupovini vozila, a na kupcima je svakako da odluče šta žele. Dakle, za promotivnu cijenu modela i30 FL kupci dobijaju potpunu i definitivno najbolju serijsku opremu u klasi, maksimalnu sigurnost, odličan Euro5 1.4 benzinski motor od 109 KS i besplatnu petogodišnju brigu za novi Hyundai (3 x 5 program). Napominjem da je našu odličnu ponudu za model i30 Udruženje auto novinara BiH proglasilo najboljom na tržištu. Uz to, potrudili smo se ovaj put da za sve kupce pripremimo i najpovoljnije finansiranje na tržištu kao i kasko osiguranje gratis za prvu godinu." - izjavio je Mustafa Čopelj, marketing i PR manager Hyundai Auto BH.

Hyundai i30 je najprodavaniji Hyundai model u Evropi zahvaljujući kvaliteti, ali i opremi i performansama, te svakako besplatnoj petogodišnjoj brizi.