auto
0

Održani "Dani zvijezda" u AUTOlineu

Sarajevo-x.com
Dvodnevni događaj Star Days uspješno je održan 29. i 30. oktobra u AUTOlineovom prodajno-servisnom centru u Sarajevu i okupio je brojne posjetioce koji su uživali u cjelodnevnom druženju. AUTOline je za sve posjetioce osmislio brojne pogodnosti i iznenađenja.

Ljubitelji Mercedesa testirali su popularne modele ove marke - A, B, C, E, S, GLK i M-klasu, i sami se uvjerili u vrhunski kvalitet ovih vozila. Brojni vlasnici vozila Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep i Dodge iskoristili su priliku da obave besplatan zimski pregled i pripreme svoj automobil za nadolazeću zimu uz dodatni popust od 20% na servisne radove i rezervne dijelove.

Put do kupaca našlo je više putničkih vozila marki Mercedes, Chrysler i Jeep, kao i komercijalnih vozila Mercedes-Benz. Kupci su iskoristili atraktivne prodajne ponude u okviru Dana zvijezda i poseban poklon pri kupovini salonskih vozila: gratis kasko osiguranje i registraciju vozila.

U toku Dana zvijezda organizovana je i bosanskohercegovačka prezentacija novog Mercedes-Benz Vita i Viana, a zainteresirani posjetioci testirali su nove modele i uvjerili se u njihove prednosti na probnoj vožnji.

Svi posjetioci imali su priliku učestvovati u nagradnoj igri sa atraktivnim nagradama. Glavnu nagradu, vikend sa poslovnom limuzinom godine Mercedes-Benz E-klasom, osvojio je Tabaković Muhamed.