auto
15

Održani Dani BMW motocikala u Garmisch-Partenkirchenu

Klix.ba
Oko 35 000 ljubitelja BMW motocikala zaputilo se prošlog vikenda u Garmisch-Partenkirchen kako bi prisustvovali Danima BMW motocikala – najvećem okupljanju BMW motocikala na svijetu.

Sunčano vrijeme je u petak brojnim poklonicima koji nisu stigli nekoliko dana unaprijed omogućilo da uživaju u ugodnom putovanju do festivalskog prostora u podnožju planine Hausberg, gdje su ih čekala tri dana odlične zabave. Neki ljubitelji BMW motocikala bili su spremni preći velike udaljenosti kako bi stigli tamo – što dokazuju i brojni gosti iz cijelog svijeta koje je još jednom dočekao raznolik program motociklističkih aktivnosti, kao i vrt s pivnicom, festivalski šator, živa muzika uvečer te dobro posjećene zabave.

Na Danima se moglo susresti i brojne zvijezde poput glumaca Hannesa Jaenickea i Hardya Krügera Ml., svjetske rekorderke u vožnji super brzih motocikala Eve Hakansson iz Švedske, kaskaderske senzacije Mattia Griffina, svjetskog rekordera u vožnji motocikala na ledu Roberta Gulla, vozačice super-motocikala Sabine Holbrook, cijele pobjedničke ekipe, kao i prve kompletno ženske ekipe međunarodne motociklističke utrke GS Trophy 2016, crtača stripova Riccarda Burchiellija te mnogih drugih.

Na sajamskom području su izloženi brojni proizvodi koji spadaju u područje izrade po mjeri, podešavanja i područje dodataka i pribora. Mnogi posjetitelji iskoristili su priliku da se upuste u intenzivnu raspravu s dizajnerima BMW motocikala te s inženjerima i test vozačima u izložbenom paviljonu. U međuvremenu su gosti iz prve ruke mogli vidjeti trkaće strojeve i nekoliko profesionalnih vozača u šatoru motociklističkih utrka.

Vezani članci