Hyundaijeva nagradna igra
0

Od lopte do Hyundaia i30

Sarajevo-x.com
Najveća Hyundai vuvuzela
Najveća Hyundai vuvuzela
Hyundai kao sponzor aktuelnog Svjetskog prvenstva u nogometu kroz mrežu Hyundai Auto BH, generalnog distrbutera za Hyundai u Bosni i Hercegovini organizuje zanimljivu nagradnu igru.

Kako bi dodatno istakao svoje sponzorstvo najvećeg nogometnog prvenstva, Hyundai je u Bosni i Hercegovini kao jednu od aktivnosti istakao "online" nagradnu igru za sve posjetioce stranice www.hyundai.ba.

Igra je zamišljena kao kratki kviz od tri pitanja koja se tiču Hyundaija ali i historije Svjetskih prvenstava, a svi koji tačno odgovore na pitanja imaju priliku osvojiti sedmične nagrade, kao što su majice, kape, nogometne lopte i slično, ili glavnu nagradu, a to je besplatan vikend najam modela Hyundai i30.

Hyundai je već 14 godina sponzor najvećih FIFA takmičenja s osnovnim ciljem promocije Hyundai marke na globalnom nivou. Talp svi zvaničnici i organizatori prvenstva, ali i sve nogometne selekcije danas se voze u Hyundai modelima i autobusima. Ugovor sa FIFA-om je produžen do 2016. godine tako da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti.