auto
0

Obnovljena Škoda Superb za 2007.

FENA
Od 14. augusta u Škodinoj tvornici u Kvasinyju počet će proizvodnja moderniziranog Superba za 2007. godinu.

Uz standardnu izdašnu ponudu prostora i pregršt luskuznih detalja, Škoda Superb za 2007. nudit će brojna inovativna tehnička rješenja.

Najveća izmjena na vanjštini očituje se na novoj rešetki hladnjaka, njenom 3D dizajnu uklopljenom u kromirani okvir. Pokazivači smjera su nakon mnogih drugih modela Volkswagen koncerna svoje mjesto pronašli i u vanjskim ogledalima najveće Škode. Izmijenjen je i izgled prednjih 'žmigavaca'. Slijedeći Roomster i Octaviju, i na redizajniranom Superbu stražnja svjetla poprimaju oblik slova C, a u ponudi će biti i nove boje karoserije: bež Cappuccino, zelena Maslina, siva Antracit i siva Saten (od studenoga 2006.).

Superb MY 2007 dobila je i redizajniran interijer s novom konfiguracijom instrumenata, koji su sada osvijetljeni blagim bijelim svjetlom, dok pozadina (uključujući natpise i brojke) i višenamjenski ekran svijetle crvenom.

Proširena je i ponuda paketa opreme. Uz postojeći Classic, Comfort i Elegance novost je Laurin & Klement – najbogatiji paket koji sadrži 17-colne naplatke visokog sjaja, dvostruki završetak ispušne cijevi i još mnogo toga. Ponuda motora sastoji se od četiri benzinska i isto toliko dizelskih motora, raspona snage benzinaca od 114 do 190 KS, odnosno od 105 do 160 KS za dizelaše.