Noviteti
0

Suzuki - novi model Verona

FENA
Suzuki će evropskom tržištu uskoro ponuditi novi model Verona. Službena promocija zakazana je za skorašnji auto salon u Frankfurtu.

Suzuki kreće zahtjevnim putem stvaranja predstavnika u D segmentu, gdje na starom kontinentu već postoje omiljeni proizvodi. Suzukiju ovo nije prvi izlet u razred ozbiljnih porodično-putnih limuzina, jer se automobil ove veličine, oblika i značaja već prodaje na američkom tlu, pod sasvim europskim imenom – Suzuki Verona.

Japanski marketinški stručnjaci izračunali da u Evropu moraju doći sa svježim proizvodom zastupljenim u verzijama s četiri i pet vrata, te karavanom. Za sada je poznato, kako će nova Verona (koja će vjerojatno nositi drugo ime) imati tek vlastitu mehaniku. Ona se uvelike bazira na benzinskim pogonskim V6 mašinama posuđenim iz Suzuki Vitare. To su prije svega 2,5 litreni sa 155 KS, odnosno 2,7 litreni sa 188 KS.

Suzuki će ovaj automobil razviti pod direktnom paskom europske filijale, a nova će "Verona" debitirati već ove jeseni tijekom salona automobila u Frankfurtu.