auto
0

Nova Renault i Dacia koncesija Guma Pro u Sarajevu

Klix.ba
Sarajevska kompanija GUMA PRO d.o.o. poznata po prodaji guma, te prodaji polovnih Renault vozila s garancijom, proširila je svoje poslovanje. Kao podružnica renomirane kompanije Guma M iz Mostara, ovlaštenog uvoznika Renault, Nissan i Dacia vozila za Bosnu i Hercegovinu, GUMA PRO je postala novi koncesionar Renault i Dacia vozila.

Nova sarajevska autokuća posluje na strateški izuzetno pogodnoj lokaciji na adresi Džemala Bijedića br. 178, gdje se unutar prodajno-servisnog centra, nalazi izložbeno-prodajni salon, servisni centar, kao i svi ostali prateći objekti.

Na ovaj način su Sarajevo i čitava Bosna i Hercegovina dobili kvalitetnog i provjerenog privrednog subjekta, a postojeći i budući vlasnici Renault i Dacia vozila još jedno mjesto kupovine i servisiranja svojih limenih ljubimaca. Iz GUME PRO najavljuju značajna ulaganja u cilju povećanja kvalitete usluge i profesionalnosti pristupa svim postojećim i budućim kupcima.

Otvaranjem novog objekta u Sarajevu, prodajno-servisna mreža Renaulta i Dacije u Bosni i Hercegovini trenutno uključuje 12 prodajno-servisnih objekata, strateški raspoređenih po cijeloj Bosni i Hercegovini.