auto
6

Nova Renault i Dacia koncesija - Doreno u Doboju

Klix.ba
Renault i Dacia su dodatno ojačali svoje prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine, otvaranjem novog prodajno-servisnog centra Doreno u Doboju, koji se nalazi na adresi Poljice bb. Otvaranjem novog objekta, prodajno-servisna mreža Renaulta i Dacije u Bosni i Hercegovini trenutno uključuje 13 prodajno-servisnih objekata, strateški raspoređenih po cijeloj Bosni i Hercegovini.

"Za saradnju sa Renaultom i Dacijom smo se odlučili zbog činjenice da su to brendovi koji načelno vode naglašenu brigu za korisnike, što je od velike važnosti za uspješno poslovanje, a tu su i automobili provjereno dobrog omjera uloženo - dobiveno.” - izjavio je gospodin Nenad Čubraković, direktor kompanije Doreno d.o.o.

"Novi centar u Doboju, kao jednom od važnijih urbanih sredina BiH, odličan je dodatak Renault i Dacia prodajne mreže, kojoj je nedostajao kvalitetan poslovni partner u Sjevernoj Bosni, a koji je prepoznat upravo u kompaniji Doreno.” - izjavio je gospodin Branko Grković, direktor prodaje kompanije Renault - Nissan Hrvatska.

Novi prodajno-servisni centar u Doboju, urađen po visokim standardima, pored izložbeno-prodajnog salona, posjeduje i savremeni servis, kao i ostale prateće objekte i usluge. Pozicioniran u strateški izuzetnom geografskom položaju, novi salon je naglašeno pristupačan svim budućim, ali i postojećim vlasnicima Renault i Dacia automobila.

Kako bi se adekvatno obilježio početak poslovanja, kompanija Doreno d.o.o. je odlučila sve vlasnike Renault i Dacia vozila u Doboju i okolini, ali i šire, „počastiti” besplatnim kontrolnim pregledom vozila po Renault standardima, uz dijagnostiku eventualnih nedostataka i prijedlog potrebnih zahvata. Prigodna servisna akcija traje do 31.01.2014. godine.