Hyundai sa novim akcijama
0

Nova cijena i nova oprema za i30

Sarajevo-x.com
Hyundai Auto BH nastavlja sa ugodnim iznenađenjima za svoje kupce, pa je tako u saradnji sa ovlaštenom mrežom prodavaca u Bosni i Hercegovini Hyundai za kupce pripremio novu bogatu opremu i novu cijenu za popularni model i30.

Naime, najprodavaniji Hyundai model sa novom opremom iStart sada košta 20.960 KM do registracije za gotovinsko plaćanje, što je najniža cijena popularne "tridesetke" ikada. Naravno ova ponuda se odnosi na novi, redizajnirani model.

Za navedenu cijenu moguće je dobiti model sa odličnom opremom što između ostalog podrazumjeva klima uređaj, ABS, zračne jastuke i zavjesice, električni paket, alarm, Radio+CD+MP3, putni kompjuter, priključak za iPod isl. Uz to, model sa iStart paketom opreme pogonjen je 1.4-litraskim benzinskim motorom sa 109 KS.

Kao što je poznato Hyundai i30 je prvi predstavnik Hyundai "evropske generacije". Uz evropski dizajn i proizvodnju na starom kontinentu i30 predstavlja potpuno evropski proizvod prema ukusu i navikama zahtjevnih europljana. Uz evropski stil, Hyundai i30 karakterišu mnogobrajna priznanja širom Evrope, kao i maksimalna sigurnost od pet zvijezdica na EuroNCAP testu za sigurnost.