auto
0

Najpovoljnija ponuda ikad: Hyundai Euro Cup Edition modeli i20 i i30

Sponzorisani članak
Hyundai kao oficijelni sponzor evropskog prvenstva pored već tradicionalne nagradne igre "Testiraj Hyundai i osvoji put na Euro!" pripremio je specijalno izdanje modela i20 i 30 sa najpovoljnijim cijenama do sada.

Modeli Euro Cup Edition i20 i i30 su tako ponuđeni sa popustom od 20% i posebno odabranim paketima opreme koji mogu zadovoljiti vaše svakodnevne potrebe, te naravno ispuniti i prevazići vaša očekivanja kada je u pitanju komfor i udobnost.

Kupovinom ovih modela ne samo da možete ostvariti značajan popust za razliku od kupovine standardnih modela i paketa opreme, već imate priliku da testirate modele i osvojite put na evropsko prvenstvo u Francusku.

Iz Hyundai Auto BH izdvajaju: "i30 najtraženije vozilo segmenta!" – Euro Cup Edition i30 za 20.990 KM do registracije! "i20 najprostranije vozilo segmenta" – Euro Cup Edition i20 za 18.990 KM do registracije!

Posjetite Hyundaijeve ovlaštene prodajne centre u Bosni i Hercegovini - Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Doboju i Brčkom. Zatražite ponudu na odabranu ediciju. Zatražite testnu vožnju i možda baš vi odete na jednu od utakmica evropskog prevenstva. Napominjemo da se u ovoj ediciji nalazi ograničena količina vozila.