Akcija za Sandero Stepway
0

Najbolja ponuda iz Dacije

Sarajevo-x.com
Dacia je za kupce svojih automobila u Bosni i Hercegovini pripremila novu akcijsku ponudu za tradicionalno popularan model Sandero Stepway, jedan od najtraženijih gradskih automobila na bh. tržištu, koji je sada još zanimljiviji.

U novoj akciji, koja traje samo do kraja mjeseca aprila, atraktivno opremljeni Sandero Stepway sa klima uređajem i CD MP3 audiosistemom je dostupan po cijeni već od 15.999 KM, uz jednostavno i pristupačno Dacia finansiranje.

Ovaj model već u seriji posjeduje bogat paket opreme, a koji uključuje servo upravljač, ABS + sistem pomoći pri naglom kočenju (BAS), 16-inčne aluminijske naplatke, zračni jastuk za vozača, sklopivu zadnju klupu, centralnu bravu, svjetla za maglu i metalik boju karoserije.

Pored izvrsne opremljenosti akcijskog modela, Sandero se ističe i prostranom unutrašnjošću i prtljažnikom zapremine 320 litara.

Navedena cijena se odnosi na model opremljen 1,6 litarskim benzinskim motorom snage 90 KS, dok se u ponudi nalazi i 1,5 litarski dCi dizelski motor snage 70 KS, koji uz zadovoljavanje Euro 5 norme, ima prosječnu potrošnju od svega 5,3 l na 100 km.

U skladu sa novim korporativnim sloganom "Dacia. Pouzdana, bez obzira na sve", kupci ostvaruju i dodatnu pogodnost u vidu besplatne produžene garancije u vremenskom trajanju od pet godina ili pređenih 150.000 kilometara.