Zabava se nastavlja
3

BMW Motorrad Days u Garmisch-Partenkirchenu

Sarajevo-x.com
Od 01. do 03. jula ove godine Garmisch-Partenkirchen će po jedanaesti put biti domaćin manifestaciji BMW Motorrad i Husquarna Motorcycles te njihovoj međunarodnoj zajednici obožavatelja. Tog vikenda u julu, na 11.-tim Motorrad Days, okupit će preko 30 000 gostiju iz cijelog svijeta.

Najveći svjetski motociklički susret postao je već tradicionalna manifestacija u „bikerskom“ svijetu. Svatko ko je jednom bio tamo neće propustiti priliku kako bi se ponovno vratio. Ove godine BMW Motorrad i Husquarna motocikli predstaviti će svoje najnovije modele ali i različite prateće programe.

Osim BMW Motorrad tima, koji je nastupao na World Superbike Championship, manifestaciji će prisustvovati i četverostruki svjetski prvak, Chris Pfeiffer (41) ali i Igor Obu koji drži trenutni svjetski rekord u najdužem skoku koji iznosi 42.11m te koji će zajedno sa svojom ekipom posjetiteljima pokazati što se sve može sa mountain bike-om.

Posjetioci će također moći isprobati svoje vlastite vještine u BMW Enduro Parku, na površini od 10.000 m2, gdje će moći isprobati različite BMW GS modele, dok će se na Husquarna X-tracku svi moći uvjeriti u ekstremne izdržljivosti Husquarna motocikala, koje će prezentovati offroad vozači.

Kao i prošlih godina, skoro svi BMW motocikli moći se se isprobati na opsežnim testnim vožnjama. Ekskluzivna tura sa vodičem može se rezervisati preko Interneta www.bmw-motorrad.com/testride. Početnici koji još uvijek nemaju vozačku dozvolu, također će moći isprobati vožnju motociklom na Garmisch Olympia Stadiumu.

Specijalna izložba koja će biti upriličena tokom trajanja ovog susreta pokazati će prekretnicu u BMW-ovim motociklima sve od BMW-ove klasične kolekcije. Ovo će se poklopiti i sa Classic Parade koja će se održati u petak te sa velikom Motorcycle Parade u subotu.

Vezani članci