auto
0

Moja servisna akcija, moj servis AUTOline

U AUTOline Mercedes-Benz servisu u Sarajevu u toku je atraktivna servisna akcija za Mercedes-Benz putnička i dostavna vozila svih godišta. Pripremljeni su izuzetni popusti za servisne radove i originalne rezervne dijelove, a akcija traje do 1. jula 2013.

Potpuno povjerenje u sigurnost i ispravnost vozila posebno je bitno u toku ljetne sezone godišnjih odmora, a preporučuje se obavljanje stručnog pregleda i otklanjanje eventualnih nedostataka prije svakog dužeg putovanja. Povodom početka ljetne sezone, AUTOline glavni zastupnik Daimlera AG za Bosnu i Hercegovinu, pripremio je atraktivnu servisnu akciju za klijente Mercedes-Benz servisa u Sarajevu.

Za Mercedes-Benz putnička i dostavna vozila svih godišta omogućen je popust od 30 posto na cijenu radnih sati i 15 posto na ugrađene originalne rezervne dijelove. Redovno održavanje u ovlaštenom servisu i korištenje originalnih rezervnih dijelova osigurat će da Mercedes-Benz vozila zadrže svoj originalni kvalitet.

Vlasnicima Mercedes-Benz vozila omogućene su značajne pogodnosti prilikom održavanja sigurnosti i funkcionalnosti njihovih ljubimaca, ukoliko se na servisne radove odluče u toku servisne akcije, do 1. jula 2013. godine. Kreirana je i posebna ponuda za proizvode iz Mercedes-Benz Accessories i Collection asortimana, uz 15 popusta popusta na cijenu atraktivnih i praktičnih dodataka koji oplemenjuju izgled Mercedes-Benz vozila ili čine vožnju još komfornijom.

Prije odlaska na godišnji odmor, funkcionalni proizvodi, poput prikladne krovne kutije ili nosača za bicikl, učinit će putovanje ugodnijim. Popust se odnosi i na odgovarajuće setove prtljaga, tekstilne proizvode, kožnu galanteriju i modne dodatke, posebno kreirane za vlasnike Mercedes-Benz vozila. Detaljnije informacije o servisnoj akciji dostupne su na internet adresi Mercedes-Benz.ba te u AUTOline prodajno-servisnom centru u Sarajevu.