Bik sa modnim detaljima
0

Lambo sa potpisom Versacea

Sarajevo-x.com
Kroz Lamborghinijev posebni program personalizacije njihovih modela, koji je naravno namjenjen najzahtjevnijim kupcima, sada uz sirove performanse i vrhunsku tehnologiju kupci Murcielaga LP640 Roadster mogu dobiti dizajnerske detalje sa potpisom Versace modnog studija.

Tako će Murcielago LP 640 Roadster Versace podrazumjevati ekskluzivna sjedišta u sa posebno obrađenom bijelom i crnom kožom, dok će poseban naglasak dati i specijalna tehnika šivanja koja ali i grčki reljefni motivi na samoj površini za sjedenje.

Ionako poseban ugođaj će biti dramatično upečatljivi zbog obilnog korištenja izuzetno mekane u ugodne nappa kože, dok će prepoznatljivost ovoj ograničenoj seriji dati i šiveni stilizovani logotipi Versace dizajnerskog studija. Jednako kvalitetnom kožom i sa jednakom količinom pažnje su presvučene i obloge vrta kao i kompletna konzola, te je utisak izložbenog djela koje nije ni namjenjeno vožnji sasvim logičan.

Također, iz Lamborghinija ističu da promjene nisu uključile samo uređenje unutrašnjosti. Tako je po prvi put Murcielago LP640 dobio prozirni poklopac motora, koji dopušta pogled na moćni V12 motor. Uz taj detalj Versace Lambo će se isticati i po posebnoj pastelnoj bijeloj boji ali i istim grčkim motivima na bokovima automobila i na prednjem dijelu.

Uz vrhunski dorađen Murcielago, Versace studio i Lamborghini su udružili snage i na polju mode. Tako je tokom sedmice mode u Milanu Versace predstavio posebnu kolekciju koja će biti dostupna u svim Versace buticima ali i Lamborghinijevim salonima. Posebna kolekcija od pažljivo šivene mat-crne kože uključuje putne torbe, torbu za odijelo, sportsku torbu, ali i sitnije stvari kao što su poslovni kofer, rukavice, vozačke cipele, kačket, kaiš, novčanik, hlače, ili ukratko, sve ono što bi mogao poželjeti jedan kupac vrlo posebnog Murcielaga.