Širenje mreže Hyundaija u BiH
0

Hyundai rent a car i u Tuzli

Sarajevo-x.com
Hyundai rent a car nastavlja uspješni razvoj i širenje poslovanja i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine. Upravo od početka mjeseca maja Hyundai rent a car otvara poslovnicu u Tuzli, koja će biti smještena u okviru Hotela Tuzla.

Otvaranjem nove poslovnice Hyundai rent a car sada već ima ukupno četiri poslovnice, i to u Sarajevu u sjedištu Hyundai rent a cara u ulici Zmaja od Bosne 12c i Sarajevo Aerodrom poslovnica. Tu je i poslovnica Mostar na autobuskoj stanici, i naravno prinova u mreži, Poslovnica Tuzla u hotelu Tuzla.

Otvaranjem nove poslovnice pred nastupajuću turističku sezonu, Hyundai želi podići kvalitet svojih usluga u BiH na još veći nivo.

Hyundai Rent a car uspješno posluje punih 12 godina na BH tržištu, a u okviru ponude posjeduje sve modele Hyundai game. Iz Hyundaija ističu da uspješnom poslovanju doprinosi visoki kvalitet Hyundai vozila, ali i profesionalnost njihovih uposlenika. Uz pristupačne cijene najma Hyundai vozila, dodatne pogodnosti jesu besplatna dostava i preuzimanje vozila u željeno vrijeme na željenu adresu, mogućnost najma vozila sa vozačem, kao i specijalni popusti za dugoročne najmove.