auto
0

Hyundai nudi i30 i kao privredno vozilo

Klix.ba
Hyundai od nedavno u svojoj ponudi ima privredno vozilo skrojeno po mjeri da zadovolji u potpunosti komercijalne potrebe, ali i da istovremeno zadovolji potrebe kadra koji ga koristi svakodnevno.

Dolaskom na bh tržište i30 uspio je osvojiti značajan dio tržišta kompaktnih automobila. Vjerovatno dobar dio zasluga ide na račun njegovog prethodnika, koji je bio odličan na poljima cijene, kvaliteta, troškova održavanja i mnogih drugih faktora, te je kao i kod kupaca širom Evrope dobio visoku ocjenu.

Novi i30 pored novije, modernije tehnologije (ekonomičniji i efikasniji motori) sa sobom donosi privlačniji i moderniji dizajn, te naravno bolju opremljenost i mnogobrojne sigurnosne dodatke kao standardnu opremu.

Hyundai i30 kao privredno/komercijalno vozilo skrojen je tako da pored optimalne opremljenosti, efikasnih motora i optimalnih troškova održavanja ima i više nego optimalnu cijenu prilagođenu bh tržišnim uslovima.

Cijena komercijalnog Hyundija i30 je 19.900 KM plus vrijednost PDV-a, koja je odbitna stavka, u ovu cijenu je uračunata i ugradnja plina u vozilo.

Ugradnjom plina Hyundai želi podsticati uštede, ali i očuvanje okoline. Plinska instalacija koja se ugrađuje u Hyundai vozila sastoji se od "Hana" sistema ubrizgavanja i "Motorolla" kompjutera, što dodatno garantuje ispravan i pouzdan rad sistema dugi niz godina. Pouzdanost u svoju ponudu modela s plinskom instalacijom Hyundai Auto BH je stekao zahvaljujući obučenim kadrovima i studioznoj analizi i testiranju sistema na vlastitim vozilima koja je trajala više od godinu dana, ali i izuzetno pozitivnim iskustvima regionalnih saradnika ove kompanije.

Hyundai posebno ističe da plinska instalacija ne mjenja garantne uslove vašeg vozila, što znači da se i takvi modeli mogu pohvaliti sa 5 godina garancije ili 100.000 pređenih km.

Vezani članci