Od 17. do 30. aprila
0

'Hyundai klinika" - proljetna servisna akcija

Sarajevo-x.com
U periodu od 17. do 30. aprila Hyundai Auto BH u saradnji sa ovlaštenim servisima organizuje proljetnu servisnu akciju pod nazivom "Hyundai klinika“.

Na ovaj način ovlašteni Hyundai servisi žele vozačima Hyundai automobila omogućiti da uz stručnost Hyundai servisera produže radni vijek svog Hyundaija, ali ujedno i dodatno uštede kupovinom i zamjenom bilo kojeg rezervnog dijela vozila.

Servisna akcija uključuje besplatan pregled vozila po preporučenoj "Check listi", kao i 15 posto popusta na sve originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu.

Da bi učestvovali u proljetnoj servisnoj akciji i iskoristili sve pogodnosti vlasnici Hyundai vozila treba da zakažu termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i posjete servis u zakazano vrijeme.

"Hyundai klinika“ predstavlja jednu od potvrda brige Hyundaija o zadovoljstvu svojih kupaca. Hyundai podsjeća da se samo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova u ovlaštenim Hyunda servisma ostvaruje pravo na garanciju na ugrađene dijelove i radove od 20.000 km ili jednu godinu dana. Ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Hyundai će zadržati dokazani kvalitet.