auto
21

Hyundai i VB Leasing pripremili odličnu ponudu

Hyundai Auto BH u saradnji sa VB Leasingom pokrenuo je novu, sasvim drugačiju prodajnu akciju. Akcija važi u cijeloj ovlaštenoj mreži Hyundai-a u Bosni i Hercegovini.

Pored već pristupačnih cijena za vozila koja predstavljaju okosnicu prodaje Hyundaija u BiH, ali i širom Evrope (i30 već za 21.850 KM, ix35 za 32.950 KM), kupci mogu očekivati popuste i posebne uslove finansiranja. Akcija na ovim modelima odvija se u zemljama širom Evrope, a razlog tome je što i30 i ix35 predstavljaju evropske brend ambasdore Hyundaija na svjetskom prvenstvu u Brazilu, a ujedno i najtraženije modele na ovom tržištu koje čine najzahtjevniji kupci. Stoga, Hyundai je odlučio svojim kupcima ponuditi najbolje cijene i dodatne pogodnosti za svoje najprodavanije modele.

Ono što ovu prodajnu akciju čini posebnom jeste garantirana brzina odobravanja vašeg finansiranja koje možete očekivati odmah na licu mjesta, ali tu su i uslovi finansiranja koje je Hyundai spremio za svoje kupce zajedno u saradnji sa VB Leasingom. U Hyundaiju su svjesni koliko svima procedura odobravanja finansiranja u bilo kom segmentu može i zna otežati život i dovesti do odustajanja od kupovine, pa poručuju svojim kupcima da ovaj put mogu odahnuti, posjetite jedan od Hyundai salona širom BiH, odaberati željeni auto, zatražiti upit i uvjeriti se da pored pravila uvijek postoje izuzeci.

Brzina odgovora na upit za finansiranje nije sve, naravno, tu su i uslovi finansiranja koji jednostavno predstavljaju benefit za svakog kupca. Željeni auto može se dobiti sa 4,85 % KS uz 0 % učešća do 60 mjeseci. Naravno za one koji imaju stari automobil bilo koje marke, po vlastitoj želji isti im može poslužiti kao učešće u kupovini.

Nova prodajna akcija nije sve, Hyundai pokreće i u potpunosti novu i savremenu web stranicu. Nova web stranica urađena je po novom Hyundaijevom globalnom standardu koji je do sada implementiralo 64 % zemalja u svijetu. Ova web stranica je moderno dizjanirana, korisnički orijentisana i jednostavna za upotrebu svim generacijama.