auto
7

Hyundai Auto BH organizuje jedinstvenu akciju "Dani otvorenih vrata"

Hyundai Auto BH zajedno sa prodajnom mrežom u Bosni i Hercegovini priredio je druženje i jedinstvenu akciju za sve zainteresirane pod nazivom "Dani otvorenih vrata".

Svi posjetitelji imati će priliku da ostvare mnogobrojne pogodnosti i popuste u zavisnosti od željenog modela. Maksimalni popust koji se može ostvariti iznosi 6.000 KM u zavisnosti od načina plaćanja , a odnosi se na ix35, te 4.500 KM na i30 .

Pored ovih modela u akciji se mogu pronaći i20, Elantra, Santa Fe i Grand Santa Fe sa nešto manjim, al ipak značajnim popustima. Potrebno je naglasiti da se radi o ograničenoj ediciji vozila posebno kada je riječ o i20, osvježenom i30 i ix35 koji su ujedno i Hyundaievi najtraženiji i najprodavaniji modeli. Konkretno ix35 1.6 GDI sa opremom Silver čija je redovna cijena 38.650 KM za plaćanje gotovinom možete pronaći po cijeni od 32.650 KM (popust 6.000 KM), dok osvježeni i30 čija je redovna cijena 27.490 KM za plaćanje gotovinom možete pronaći po cijeni od 22.990 KM (popust 4.500 KM), uz naglasak da se radi se o ograničenoj ediciji vozila.

Svi posjetitelji imati će priliku da testiraju željene modele, dobiju ponudu na upit prema njihovom odabranom i željenom načinu finansiranja i da odaberu neki od prigodnih poklona koje je Hyundai pripremu, a najsretniji će osvojiti i specijalni poklon iznenađenje.

Hyundai Auto BH i njihovi partneri širom BiH pozivaju sve zainteresirane na druženje i da iskoriste ovu jedinstvenu pogodnost za kupovinu vozila.