auto
2

GUMA M Renault i Dacia Tour u Sarajevu

Klix.ba
Renault i Dacia automobili nakon gostovanja u Tuzli kreću dalje na putovanje kroz odabrane gradove Bosne i Hercegovine.

U sklopu Renault i Dacia Toura gostovat će 11.10.2014. godine od 9 do 17 sati u Sarajevu na platou ispred BBI centra.

Renault Tour je koncipiran kao svojevrsni Renault salon na otvorenom, što znači da će svi posjetioci imati priliku upoznati i isprobati najnovije Renault i Dacia automobile, te se pri tome i dobro zabaviti uz prigodan program.

Najveće automobilske zvijezde će svakako biti novi Renault Twingo koji će u Sarajevu imati svoju BiH vicepremijeru. Uz novog Twinga posjetiocima će biti predstavljen i sad već dobro poznati moderni urbani crossover Captur, novi Clio, novi Megane te elegantna i dobro poznata Renaultova limuzina Laguna.

Dacia modele na ovom Touru predstavljati će najprodavaniji terenac u BiH Dacia Duster u svom redizajniranom izdanju i Dacia Sandero.

GUMA M Sarajevo će na ovoj manifestaciji predstaviti dio bogate ponude rabljenih vozila s garancijom od 12 mjeseci, a u pitanju su provjerena vozila servisirana u ovlaštenim servisima, koja nakon kupovine ne zahtijevaju dodatna ulaganja.

No, to nije sve! Svi posjetioci, koji su već vlasnici Renault i Dacia vozila, moći će ovom prilikom preuzeti kupon za obavljanje besplatnog kontrolnog pregleda svog vozila u GUMA M centru u Sarajevu.

GUMA M, jedan od vodećih distributera guma u Bosni i Hercegovini, ovom prigodom će predstaviti veliki izbor guma iz svoje ponude. Posjetiteljima će na raspolaganju biti i prodajni savjetnik za gume koji će im olakšati izbor najadekvatnijih guma za njihovo vozilo za predstojeću zimsku sezonu.

Renault i Dacia automobili i uvoznik GUMA M Sarajevo Vas čekaju u subotu na platou ispred BBI centra u Sarajevu.