auto
0

Ford Assistance - 24 sata uz vas

Sarajevo-x.com
Ford Assistance je program pomoći na cesti posebno kreiran da obezbijedi potpunu sigurnost vozačima automobila Ford u nepredviđenim i hitnim okolnostima. Ford Assistance je na raspolaganju širom Evrope 24 sata dnevno, svaki dan u godini.

Ford Assistance program je na raspolaganju za sva nova putnička i komercijalna vozila marke Ford kupljenih od 01.maja 2007. godine kod ovlaštenih Ford prodavača u BiH.

Ova posebna usluga vezana je direktno za vozilo, što znači da bez obzira na činjenicu ko upravlja Ford vozilom, naravno uz dozvolu, može dobiti potrebnu i traženu pomoć.

Ovaj program može se koristiti kada putujete u zemlji i kad putujete u bilo koju zemlju u Evropi navedenu u Ford servisnoj knjižici.

Ford Assistnce pruža mogućnost da Vaše vozilo, ukoliko je nepokretno, bude prevezeno do najbližeg i najprikladnijeg ovlaštenog Ford servisa.

Ukoliko se vozilo ne može popraviti istog dana, Ford Assistance će obezbijediti nastavak putovanja, alternativne načine dolaska na cilj ili povratka kući, hotelski smještaj i u određenim slučajevima i nastavak putovanja za teret koji se prevozi.

Mogu se poslati i hitne poruke porodici, uredu i prijateljima u slučaju kašnjenja u putovanju.

Sve što Ford vozači treba da urade jeste da kontaktiraju besplatan info broj Ford Assisitnce i pripreme podatke o tačnoj lokaciji, broj kontakt telefona i registarski broj Ford vozila.