Jahorina
0

F- Autocentar SA na Jahorini predstavio Land Rover

Sarajevo-x.com
Na Jahorini, u hotelu Termag jučer je održano zvanično predstavljanje Land Rovera - novog premium branda F-Autocentra SA i čime je ova kuća postala jedini generalni zastupnik, distributer i serviser ovog branda u BiH, saopćeno je iz F- Autocentar SA.

U sklopu ovog eventa pored press konferencije koja je upriličena za medije, održana je i testna vožnja na relaciji Termag-Šator-Rajska Vrata. Predstavnici medija imali priliku da testiraju Range Rover-e sa najjačim dizelskim izvedbama V6 motora, a ispred hotela su takođe bili izloženi Freelander 2 i Discovery 3.

Svi oni koji su testirali ovo vozilo nisu krili svoje oduševljenje, ali i posjetitelji hotela koji su se fascinirani ovim kraljevskim četverotočkašem, zaustavljali da bi se divili ovom ljepotanu.

Ovim potezom, Land Rover će konačno dobiti zasluženi status na BH tržištu terenaca. Prve informacije ukazuju na veliki interes i potrebu za ovim vozilima, što F-Autocentru SA daje za pravo da očekuje i više nego dobru predstojeću poslovnu godinu, saopćeno je iz F- Autocentar SA.