Otvoren prodajno-servisni salon
0

F-AC od sada i u Banjoj Luci

Sarajevo-x.com
Grupacija F-AC ojačana je za novi prodajno-servisni salon u Banjoj Luci. Korak koji je izuzetno važan za F-AC, jednako je bitan i za automobilsko tržište BiH.
Nakon višemjesečnih priprema, u Banjoj Luci je u novom prostoru, uz svečanu ceremoniju, otvoren novi prodajno servisni centar kompanije F-AC, ovlaštenog distributera i servisera za vozila Ford, Volvo i Mazda. Na 1.287 metara kvadratnih kupcima su na raspolaganju prodajni salon i moderno opremljen servisni centar.

Iz F-AC ističu da otvorenje salona u Banjoj Luci predstavlja novo poslovno razdoblje F-Autocentra. Nedvojbeno brendovi koji su u samom vrhu svjetske autoindustrije, poput Forda, Volva i Mazde, od danas su, uz već tradicionalnu poslovnost i uslužnost F-Autocentra, bolje dostupni tržištu BiH.

Ovom je prilikom uručena i donacija Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "dr. Miroslav Zotović" iz Banja Luke. Ključeve novog Ford Transita je u ime Zavoda preuzela dr. Nataša Tomić.

"Dobar komšija je onaj koji u rukama donosi darove. Mi smo iskreno obradovani mogućnošću da našim novim komšijama damo poklon čija vrijednost nije samo materijalna. Željeli smo pokloniti dar koji ima stvarnu upotrebnu vrijednost i za koji smo sigurni da će biti iskorišten u dobre i plemenite svrhe", rekao je ovom prilikom direktor F-AC Banja Luka.