Zabava za medije, partnere i kupce
0

F-AC - centar uvijek otvorenih vrata

Klix.ba
Nakon što je u decembru prošle godine F-AC okupio prijatelje svoje kuće – medije, poslovne partnere i kupce i tako proslavio svoj 8. rođendan, početak ljeta i prvi pravi topli dani, ali i brojna događanja koja je ova kuća inicirala na različitim poljima proteklih mjeseci, su bili novi povod za ovakvo druženje. Tako su sinoć Dani otvorenih vrata u F-AC-u počeli zabavom za prijatelje i kupce.

U okviru trajanja Dana otvorenih vrata, od 08. juna do isteka zaliha, pripremljen je cijeli niz pogodnosti za kupce. Tako će se na akcijskoj prodaji naći svi modeli Forda, a bit će omogućene uštede čak i do 12.000 KM. Šampionski modeli Fiesta i Focus će ovih dana također biti dostupni uz velike popuste.

U prvom dijelu večeri, F-AC tim je predstavio događanja iz proteklog perioda. Tako su prisutne zvanice imale priliku vidjeti retrospektivu vrlo uspješne kampanje uz UEFA događanja, koja Ford tradicionalno prati. Predstavljene su i nove akcije, poput prodaje lagerskih vozila i servisne akcija. Predstavljeni su i zabavni sadržaji kuće, kao što je nova nagradna igra, koja je nedavno pokrenuta u saradnji sa vrlo slušanom regionalnom radiostanicom i već bilježi prve uspjehe. Za zabavu je na ovoj večeri bio angažovan i Feedback band, koji se pobrinuo da noć zaista bude drugačija od drugih.

Kako ističu u centru, razlog i povod sinoćnjem okupljanju je istinska zahvalnost prijateljima, partnerima, ključnim kupcima, ali i medijima, čija je podrška od ključne važnosti za uspjeh kompanije.

"Proteklih 8 godina, s posebnim naglaskom na posljednjih nekoliko koje su bile vrlo teške za auto industriju općenito, F-AC je unatoč preprekama izrastao u respektabilnu kompaniju. Vrlo smo svjesni da bi put, koji smo prešli do danas, bio teži da nismo imali Vašu podršku“, rekao je direktor Alan Filipec, zahvaljujući se gostima.

Zabava je nastavljena u dobrom raspoloženju i uz obećanje iz F-AC-a da će Dani otvorenih vrata prerasti u tradicionalno godišnje okupljanje svih koji svojom podrškom i dobrim duhom aktivno učestvuju u daljnjem razvoju ove kuće.