Probne vožnje novih modela
0

Experience Hyundai "Test day" Banja Luka 2012

Klix.ba
Hyundai Auto Plus Banja Luka u saradnji sa Hyundai Auto BH - subota 30.06.2012. Banja Luka, ispred Robne kuće Boska spremio je Exper!ence Hyundai "Test Day" od 10 do 18 sati!
Svi prisutni imati će priliku da razgledaju, "Exper!ence Hyundai!" modele kao što su i40, Elantra, ix20..., ali i i30 koji je novitet na našem tržištu i već krupnim koracima osvaja regionalno ali i naše bh tržište.

Pored toga svi prisutni imati će priliku da testiraju neke od modela po želji i dožive Hyundai u pravom smislu riječi Exper!ence Hyundai!

Napominjemo takođe da mjesec fudbalske euforije još uvijek traje, pa tako i specijalna Euro Cup ponuda na pojedine modele kao što su novi i30, i40, ix35 i Veloster još uvijek traje tako da svi koji se odluče za kupovinu jednog od ponuđenih modela u tom periodu imaju specijalne cijene i pogodnosti pri kupovini istih!

Iz Hyundaija pozivaju da ne propustite priliku da doživite Hyundai, te rezervišete svoju test vožnju u omiljenom vozilu, pozvani su svi, zato Exper!ence Hyundai!